El bloc de l'IOC

Aquest bloc vol ser una eina de comunicació de tota la comunitat de l'Institut Obert de Catalunya
correu:bloc@ioc.cat

La foto del dia

La foto del dia

Cançons per escoltar

07 de novembre 2009

Revolució soviètica

El 7 de novembre de 1917 va esclatar la revolució russa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sincerament, crec que per mes que el 7 de novembre de 1917 esclates la revolució russa, no crec que s'hagi de penjar un video en el qual surten estrelles Marxistes, falçs i martells. No crec que s'hagi de penjar el video d'una ideologia que a matat a mes de 130 millons de persones en tot el món (encara que molta gent ignorant no en tingui ni idea), que em temo que són moltes mes morts de les quals va causar l'Alemanya Nazi, si els calculs no em fallen (espero que aqui es noti la meva ironia). Espero que ningú es senti ofes, tant sols es un crítica des del meu punt de vista.

UnMarxista ha dit...

Ven volgut anònim no puc arrivar a entendre com pots parlar de justicia cuan tu mateix comets un crim amb la comparació nazi-comunista. Una idiologia no mata, les persones matan en nom de alguna cosa per suplir els seus interesos, ahuries de tenir la ment mes oberta per poder parlar d'ella. I si, la revolució boltchevik amb la pujada de Lenin al poder i l'enderrocament del govern provisional de kerensky realment m'agrada i la caiguda del "zar de todas las russias" també va ser tot un plaer. Et recomanu que et llegeixis "Diez días que estremecieron al mundo" de John Reed.
Si hem comparas el comunisme amb el nazisme també creus que Nieztche era nazi?
Salud!

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala

Anònim ha dit...

Jo defenso que estigui el video aquest aquí, doncs es un fet historic molt important, que un pais que estaba en una situacio feudal, pases a un sistema socialista sense haguer passat abans com la inmensa majoria de paisos per un sistema capitalista... La historia no s'ha d'amagar.

Salut!